Cześć Wszystkim, kilka miesięcy temu pracując w Anglii kupiłem sobie odtwarzacz MP4. Jest to jeden z tych chińsko tajwańskich modeli. W zasadzie gdy był fabrycznie nowy, postanowiłem zrobić uaktualnienie firmwear- u, zapominając o prawidłach sztuki i nie robiąc sobie kopii zapasowej wsadu pamięci. Niestety wgranie firmwearu nie przebiegło prawidłowo, program uaktualniający skasował wsad pamięci po czym zawiesił się. tak więc miałem odtwarzacz bez firmware, więckupiłem następny podobny mp4 , z którego wgrałem soft do tego martwegoi.Po tej operacji ten pierwszy jest przynajmniej wykrywany jako dysk. I tu pojawia się mój problem potrzebował bym firmware do tego otwarzacza: "MP4 digital Player", na tylnej obudowie widnieje numer seryjny: YGY401022, wersja z radiem. Z tyłu zawarty jest napis: "Digital Media Player" i nalepka *8 GB (ale wiem, że jest oszukany:)). W środku znajduje się procesor AK 1052, Pamięć Hynix HY27UV0BBG5A lub też HY27UVO88G5A (ciężko odczytać niewyraźny napis). Numer płyty głównej to: LS121V10 2006.10.19, a wyświetlacz: DW-CF 17751 A1. Ważne aby odtwarzał MP3 (może nie wyświetlać) mam firmware upgrade tool i R Disk upgrade utility. ale nie wszystkie pliki firmware są z nimi kompatybilne. Prośba moja więc brzmi :"Proszę podeślijcie mi namiary i lub kompatybilne firmware do mojego odtwarzacza". Poniżej zamieszczam niewyraźne zdjęcie, oraz zdjęcie z Imageshark playera, bardzo podobnego do mojego (jedyną różnicą jest inny styl napisu).
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Dziekuje i Pozdrawiam
Dziekuje i Pozdrawiam