Witam szanownych forumowiczów.
Wiem, że dużo już się tematów takich przewinęło przez to forum i proszę o wyrozumiałość (nie krzyczcie na mnie od razu
). A mianowicie mam 300 złotówek na wzmacniacz i nie wiem który wybrać bo na allegro jest mnóstwo tego dlatego nie wklejam żadnych linków. Mój stary wzmacniacz to diora ws 354
stary ale jary że tak powiem, i miałem do niego podłączone altusy 110 na których bardzo ładnie grał. Kiedyś szwagier kupił sobie amplituner onkyo i z ciekawości podłączyłem moje głośniki do niego żeby zobaczyć o ile lepiej będą grały. Niestety barwa dźwięku w mojej diorze wydawała mi się o wiele ładniejsza niż z tego amplitunera.
Ciągle mam altusy 110 i ciągle słucham rocka i metalu. Pewnie będę za jakiś czas zmieniał głośniki i dlatego powiedzcie koledzy jaki wzmacniacz kupić, czytałem o technicsach to większość ludzi odradza, czytałem o innych i różne opinie były. Proszę podajcie mi jakiś model albo link do allegro z czymś co będzie fajnie grało. Z góry dzięki pozdro for all
ps. jak przenieść post z "giełdy" do co "kupić"???
Wiem, że dużo już się tematów takich przewinęło przez to forum i proszę o wyrozumiałość (nie krzyczcie na mnie od razu
Ciągle mam altusy 110 i ciągle słucham rocka i metalu. Pewnie będę za jakiś czas zmieniał głośniki i dlatego powiedzcie koledzy jaki wzmacniacz kupić, czytałem o technicsach to większość ludzi odradza, czytałem o innych i różne opinie były. Proszę podajcie mi jakiś model albo link do allegro z czymś co będzie fajnie grało. Z góry dzięki pozdro for all
ps. jak przenieść post z "giełdy" do co "kupić"???