logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Acer Aspire 6930G - niewłaściwe działanie czytnika kart

krzysiaczek5 08 Kwi 2009 18:46 2812 4
REKLAMA
  • #1 6389689
    krzysiaczek5
    Poziom 10  
    Ocena: 11
    Czytni kart pamięci w moim laptopie nie działa poprawnie. wykrywa karty i ich pamięć ale nie otwiera ich. Pisze zeby sformatować kartę i przy końcu formatowania wyskakuje błąd że nie można dokończyć formatowania. na innych czytnikach jest wszystko dobrze. Mam windowsa xp sp 2, wcześniej miałem viste i to samo miałem
  • REKLAMA
  • #2 6391439
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 6396118
    krzysiaczek5
    Poziom 10  
    chyba będę zmuszony oddać na gwarancję
  • REKLAMA
  • #4 6421056
    krzysiaczek5
    Poziom 10  
    Czytnik jednak działa ! Włożylem karte ms-pro z adapterem firmy sony i działa. nie wiem dlaczego nie chodzi karta sd. Na innych czytnikach i w aparatach działa.
  • #5 6428849
    REVISOR
    Poziom 25  
    Ocena: 57
    To że czytnik widzi tylko niektóre typy kart np: XD jest ok a z SD ma już problem nie jest niczym niezwykłym, proponuje aby gniazdo delikatnie przedmuchac spręzonym powietrzem, można też spojrzeć do środka gniazda i popatrzeć na styki, zdaża sie że którś z nich się odgina. Jak lapek jest na gwarancji lepiej nie robic nic więcej tylko go zareklamować i czekać z nadzieją żę wróci cały, z drugiej strony za grosze można kupic adapter na usb.
REKLAMA