Autojak w temacie,zapali i jak zgasisz to już nie odpali, brak sterowania na wtryski, pompa pracuje iskra jest napięcie na wtryskach też a ale impulsów na wtryski nie ma. Gdzie w tym aucie jest sterownik wtrysku, mam kawałek schematu i wiem że wtryski w tym aucie są połączone równolegle i steruje sterownik 22piny , znalazłem sterownik (15 pin)od iskry mała boschowska skrzynka na prawym nadkolu. Ale od wtrysku nie wiem gdzie. Nie wiem co jest z tym sterowaniem że czasem zanika, albo nie dostaje zasilania albo impulsów z układu zapłonowego.
Proszę o jakieś sugestie wiem że na forum jest sporo o tych kanciatych ibizach ale nie ma tam podobnego problemu.
Dodano po 5 [godziny] 2 [minuty]:
Auto zrobione przegnity kabel zasilający kompa w pobliżu wtyczki kompa, zasilanie zanikało i wtryski martwe. Komp jest na ściance grodziowej koło nóg pasażera pod tapicerką i wełną wygłuszającą wewnątrz auta.
Proszę o jakieś sugestie wiem że na forum jest sporo o tych kanciatych ibizach ale nie ma tam podobnego problemu.
Dodano po 5 [godziny] 2 [minuty]:
Auto zrobione przegnity kabel zasilający kompa w pobliżu wtyczki kompa, zasilanie zanikało i wtryski martwe. Komp jest na ściance grodziowej koło nóg pasażera pod tapicerką i wełną wygłuszającą wewnątrz auta.