Kupiłem passata z 97 roku b5 tdi i w zasadzie problem był od tego momentu z zamykaniem dzwi . Kiedy wkłądam kluczyk od strony kierowcy zamykają sie tylko dzwi od kierowcy , z tylnej klapy zamykają sie dzwi prawa storna i klapa , lewa strona otwarta , troche mnie to zaczeło denerwować podpiąłem vaga i sprawdzam , dodam że moduł komfortu suchy i czysciutki , oto błedy z vaga :
-1329 magistrala danych funkcji komfort w trybie awaryjnym brak osprzętu / nie zwiazany ze sprzętem - błąd sporadyczny
-1330 Stereownik centralny funkcji komfort uszkodzenie
-928 siłownik zamka centralnego lewy przód F220 nieprawidłowy sygnał
-1330 Sterownik centralny funkcji komfort magistrala can brak sygnału -błąd sporadyczny
-930 Siłownik zamka centralnego lewy tył f222 nieprawidłowy sygnał -błąd sporadyczny
skasowałem te błędy ,spr to samo nie działa , znów podpinam vaga sprawdzam błędy są ale o uszkodzeniu modułu nie pisze zatem
czy mam wymienić moduł komfortu pod siedzeniem kierowcy i da to efekt ? od anglika za grosze ?
-1329 magistrala danych funkcji komfort w trybie awaryjnym brak osprzętu / nie zwiazany ze sprzętem - błąd sporadyczny
-1330 Stereownik centralny funkcji komfort uszkodzenie
-928 siłownik zamka centralnego lewy przód F220 nieprawidłowy sygnał
-1330 Sterownik centralny funkcji komfort magistrala can brak sygnału -błąd sporadyczny
-930 Siłownik zamka centralnego lewy tył f222 nieprawidłowy sygnał -błąd sporadyczny
skasowałem te błędy ,spr to samo nie działa , znów podpinam vaga sprawdzam błędy są ale o uszkodzeniu modułu nie pisze zatem
czy mam wymienić moduł komfortu pod siedzeniem kierowcy i da to efekt ? od anglika za grosze ?