logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać znikniętą partycję 20 GB na Windows XP SP2?

marianos91k 05 Sie 2009 23:58 870 1
REKLAMA
  • #1 6861942
    marianos91k
    Poziom 10  
    Mam w komputerze dysk 320 gb. Okolo rok temu go sformatowalem. Okazalo sie ze nie moge zainstalowac sterownikow bo windows ktorym formatowalem nie mial service packa 2. Windowsa tego zainstalowalem na partycji 20 gb . Sformatowalem jeszcze raz dysk windowsem tylko ze juz packiem 2 i ta partycja 20gb znikla i nie widzi jej windows . i moje pierwsze pytanie brzmi czy moge odzyskac jakos te 20 gb? A drugie pytanie to jesli wlacza mi sie komputer i po ukazaniu sie okna "zapraszamy" nie wlacza mi sie czasami pasek zadan i nie pojawiaja sie ikony tylko sama tapeta. Niekiedy wlaczy sie normalnie ale wtedy mam 100 % zuzycia procesora i to wlasnie explorer.exe zuzywa caly procesor
  • REKLAMA
  • #2 6861990
    DriverMSG
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4850
    Wykasuj wszystkie dotychczasowe partycje i ustaw je ponownie .No chyba że masz na nim ważne dane i chcesz je odzyskać - to inna sprawa , ale o tym nie napisałeś .

Ps.
    Nie ukrywam że osobiście zrobiłbym zerowanie dysku dla własnego spokoju - ale to nie rada , tylko moje spostrzeżenie.
REKLAMA