z 18sounda napewno dostaniesz fajne głośniki i na pewno będziesz z nich zadowolony. Polanowski klepie prawie wszystkie paczki na tych głośnikach.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tameliorosso napisał:Chcialbym osiagnac minimum taki efekt jaki oddaje bas JBL SRX728S. Mialem okazje sluchac 8 sztuk SRX718S i bardzo podobal mi sie spodolao to brzmienie. Nie moglem dluzej ustac przy tych basach.
eliorosso napisał:Ostatnio mialem okazje posluchac w akcji basow MEYER SOUND 700-HP o skutecznosci 139Db ! To mnie powalilo. Bas bylo czuc nawet po odejsciu na 10metrow od paczki.
eliorosso napisał:I tu mam rowniez pytanie. Czy istnieje jakis alternatywny glosnik, ktory w konfiguracji 2x18" da podobny efekt w obudowie tego typu BR2x18" ?
eliorosso napisał:Jesli chodzi o obudowe to rozwazam taka konstrukcje : http://www.speakerplans.com/index.php?id=gsub
Jesli ktos zna model glosnika, ktory zaspokoi moje wymagania to bardzo prosze o informacje. Prosze rowneiz o ifno dotyczace samej obudowy BR2x18". Moze macie jakis lepszy projket od tego co podalem powyzej.
eliorosso napisał:a bas byl tak mocny, ze nie moglem przy nich dluzej ustac. Az plecy bolaly i robilo sie niedobrze....