logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Peugeot Partner 2.0 HDI 2005 - Awaria elektryki, światła i wentylator nie działają

mefisto.m 14 Paź 2009 22:39 1461 3
REKLAMA
  • #1 7129785
    mefisto.m
    Poziom 2  
    Witam wszystkich jestem swierzakiem tak wiec pozdrawiam wszystkich
    I juz na poczatku mam problem, jestem posiadaczem Peugeota Partnera 2.0 HDI 2005
    i co sie dzieje ??!!
    Do mechanika trofilem z niewlaczajacym sie wentylatorem na chlodnicy po calodniowej naprawie, kiedy odbieralem samochod okazalo sie ze ni z tego ni z owego powstala nowa!!! szkoda czyli klopoty z elektryka i juz opisuje co sie dzieje
    PO OTWARCIU DRZWI, KIEDY ZAPALA SIE LAMPKA W SRODKU ZAPALAJA SIE TAKZE LAMPY Z PRZODU I GASNA DOPIERO JAK ZGASNIE SWIATLO W SRODKU OPROCZ TEGO PRZESTAL DZIALAC WENTYLATOR OD NAWIEWU, DLUGIE SWIATLA I RAZ NA CZAS WLACZA SIE TRYB AWARYJNY
    Prosze o Pomoc i podpowiedz co dalej
  • REKLAMA
  • #2 7129841
    Marcin_ca1
    Poziom 22  
    Ocena: 278
    oddaj spowrotem do mechanika niech poprawi, luba samemu na początek popróbuj powyciągać bezpieczniki z tych rzeczy co głupieją i zobacz co sie bedzie działo
  • REKLAMA
  • #3 7129867
    mefisto.m
    Poziom 2  
    NO TAK DZIEKI ALE JA JUZ TAKIE RZECZY JAK BEZPIECZNIKI I OGOLNE PRZEGLADNIECIE KABLI ZROBILEM A MECHANIK NIESTETY UWAZA ZE NIC INNEGO NIE ROBIL JAK WENTYLATOR PRZY CHLODNICY I WYSYLA MNIE DO ELEKTRYKA A PODPOWIADA ZE TO MOZE JEST PROBLEM Z MODULEM
    SAM NIE WIEM CO ROBIC CHYBA JEDNAK SKORZYSTAM Z WIZYTY U PRAWDZIWEGO ELEKTRYKA
    MOZE JAKIS ADRES W KRAKOWIE ....
  • #4 7133756
    Mirek Z.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 531
    Na dzień dobry to trzeba było zacząć od zapoznania się z regulaminem.
    Punkty 8.1, 10.5, 10.9, 11 i 15 - temat usuwam.

Adresy można znaleźć w internecie.
REKLAMA