logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Drukarka Lexmark e260 - nowy toner czy regeneracja?

Muaddib83 15 Paź 2009 21:48 2305 1
REKLAMA
  • #1 7133470
    Muaddib83
    Poziom 2  
    Witam. Niedawno kupiłem drukarkę Lexmark E260. Wczoraj zapaliła się lampka sygnalizująca że kończy się toner. Drukarka wygrała wiele testów m.in. uznana została że jest bardzo tania (najtańszy wydruk). Wszedłem do netu i wpisałem toner do e260 - okazało się że jest koszmarnie drogi - zastępników brak. Mam więc kilka pytań odnośnie mojego problemu:

1. Czy warto regenerować toner czy lepiej kupić nowy?
    2. Jeśli regeneracja to czy dam radę sam i nic nie uszkodzę?
    3. Ile razy można regenerować toner?
    4. Czy mogę regenerować toner tylko startowy czy także nowy jak kupię?
    5. Jaki proszek i chip kupić aby nie zniszczyl drukarki i dobrej jakości był?
    6. Gdzie kupić proszek + chip?
    7. Gdzie kupić najtaniej toner jeśli bym się zdecydował?
    8. Czy są zamienniki jakieś tonerów bo jak widzę do e260 kosztują z przesyłką min. 400zł !!! to więcej niż nowa drukarka
    9. Co daje wymiana bębna i kiedy trzeba to robić?
    10. Chipa chyba jeszcze nie ma do e260, czy jak dam sam proszek bez chipa to będzie działać drukarka? bo nie wiem co robić,
    skończył mi się toner a potrzebuję drukować

Czy coś takiego to zamiennik?Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Z góry wieeelkie dzięki za odpowiedzi
    Kamil
  • REKLAMA
  • #2 7137016
    Muaddib83
    Poziom 2  
    Czy ktos na tym forum odpowiada na pytania? Myslalem ze to najlepsze forum o elektronice

Moderowany przez rys57:

Przymusu odpowiadania nie ma. Naruszasz Kolego Regulamin Forum, p.16. Usuwam.

REKLAMA