Witam,mojemu sasiadowi w powyzszej polowce co jakis czas zapalal sie chcech i po odczycie bledow wyszlo ze to sonda przed katem,wiec postanowilem ja mu wymienic-ale ze moj dostawca czesci nie mial takiej sady postanowilem zamontowac z powrotem stara,i wtedy powstalyu problemy- mianowicie po zamontowaniu sondy po odpaleniu silnik zaczol tak jak by tykac po czym dzialal normalnie,ale jak zgasilem silnik by przypiac wiazke od sondy to juz po odpaleniu silnik caly czas gasnie,nie chce sie zbieracv na obroty i caly czas tyka jak by przepustnica..
Bardzo prosze powiedzcie mi czy adaptacja przepustnicy temu zaradzi??jesli nie to co zrobic??z jakiego powodu to sie moglo stac??
Proszę poprawić treść postu i tytuł tematu tak, aby były one zgodne z Regulaminem Forum. Proszę zakładać tematy we właściwym dziale. Przeniosłem. [MS]
Bardzo prosze powiedzcie mi czy adaptacja przepustnicy temu zaradzi??jesli nie to co zrobic??z jakiego powodu to sie moglo stac??
Proszę poprawić treść postu i tytuł tematu tak, aby były one zgodne z Regulaminem Forum. Proszę zakładać tematy we właściwym dziale. Przeniosłem. [MS]