ten temat prosze wywalic do kosza
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamjanusz2008 napisał:Nie kapuje, z pilota chcesz odpalać zablokowane auto?
emeryt2 napisał:No coż , jak podłączysz , to zostawiaj na wstecznym biegu , to jeszcze podjedzie Ci pod schody.
milejow napisał:Więc w czym problem? Odnaleźć przewód +15(zapłon) i rozrusznik przy pomocy probówki. Alarm ma spiąć stały plus z przewodem+15, następnie podać chwilowy+ na rozruch i auto pali
milejow napisał:W momencie rozruchu alarm ma zasilić czarny kabel ze stacyjki i później chwilowo czerwono/czarny na rozrusznik. Co to za bypass do immo? Pozwolenie odpalenia silnika idzie u ciebie ze wskaźników po can,ie.
milejow napisał:Probówka w dłoń i sprawdź, co się dzieje na pinach cn1-1 i cn1-6 w momencie odpalania z pilota. Dopiero później podłączaj będąc pewnym na 100%. Nie miałem styczności z tym alarmem więc nie podpowiem dokładnie co do czego, przykro mi
milejow napisał:Możliwe, że dla bezpieczeństwa potrzebuje sygnału o zaciągnięciu ręcznego. Daj na forum opis tego alarmu, jak masz