logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Youtube dostanie dzisiaj nowy wygląd

lukasker 31 Mar 2010 19:55 3325 4
REKLAMA
  • Youtube dostanie dzisiaj nowy wygląd Youtube dostanie dzisiaj nowy wygląd, który był dostępny jako beta od stycznia. Nowy wygląd ma być planem uproszczenia strony, zgodnie z sygnałami od użytkowników, oraz powstrzymanie ich od opuszczania youtube'a. Według designera Youtube Juliana Frumara serwis z biegiem lat, dodatkowymi funkcjami i wzrostem popularności stawał sie coraz wolniejszy i mniej przejrzysty. Spośród wielu nowych funkcji i zmian można wyróżnić takie jak powiększone statystyki dotyczące oglądalności, podział użytkowników na userów (zwykłych przeglądaczy) i power userów (wrzucający filmy i pomagający promować i budować serwis), zlikwidowanie 5 gwiazdkowy systemu oceniania i wprowadzanie prostego systemu lubię/nie lubię. Wszystko to ma na celu na jak najdłuższy czas przyciągnąć użytkowników do strony.

Youtube dostanie dzisiaj nowy wygląd

Zródło

Fajne? Ranking DIY
    O autorze
    lukasker
    Tłumacz Redaktor
    Specjalizuje się w: programowanie, strony www
    lukasker napisał 2900 postów o ocenie 182. Mieszka w mieście Kielce. Jest z nami od 2010 roku.
  • REKLAMA
  • #2 7905180
    mtaton
    Poziom 21  
    Ocena: 42
    Hmmm........Mi pisze że korzystam z wersji YouTube Beta '' Father'' Ale nie wygląda tak jak na obrazku...Ciekawe
  • REKLAMA
  • #3 7905676
    oskar_dyjas
    Poziom 25  
    Ocena: 25
    A ktoś się mnie pytał, czy można zmienić layout? Nie! Co to za system oceniania: lubię, nie lubię, czsem filmik jest średni. Też chcę go ocenić. I już nie ma skąp pobrać URL, aby przesłać na opis gg... (ten w przeglądarce często zawiera też niepotrzebne dane).
  • REKLAMA
  • #4 7907230
    Conrad.
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    yhy, prima aprilis?
  • #5 7919621
    cytrynka020
    Poziom 10  
    Prima Aprilis? Wątpię.Dziś jest już 4 kwietnia i co..dalej jest taki wygląd.Nawiasem jest do bani, stary 100 razy lepszy.
REKLAMA