Przelotka EURO > CINCH
(czyli kabel EURO CINCH , z jednej strony masz Euro Szerokie, a z drugiej Cinche)
EURO podłączasz pod dekoder , CINCH pod tuner TV
Mam taką przelotke i nic nie daje bo w instrukcji piszą że to są wyjścia analogowe a nie cyfrowe. Moim zdaniem jedyne wejście cyfrowe i analogowe jest wejście antenowe tylko w ustawieniach programu przestawiam ze jest to antena nie analogowa a naziemna cyfra. Ale jak podać sygnał cyfrowy audio i video z dekodera na wejscie antenowe?
wydaje mi się że wejście
Video IN S-Video
Video IN S-Videobędzie odpowiednie b
będzie odpowiednie tylko nie mam takiego kabla z euro na pin-9 din
Video IN S-Video
Kupiłem przewód euro-scat z przełącznikiem out i in podpiołem cinciami do mediona, przeszukałem kanały TV na out i IN - i lipa. Co robić?......co robić? jestem zdesperowany.
Tuner w komputerze nie będzie Ci wyszukiwać kanałów z tunera Polsatu.
Możesz go wykorzystać do przechwytywania obrazu z tunera Polsatu, ale tylko ten kanał który w nim ustawisz.
W programie którym kontrolujesz tuner Medion'a ustaw jako źródło wejście TV, a nie jego tuner.
✨ Użytkownicy dyskutują o podłączeniu tunera Polsatu ECHOSTAR DSB-717 do telewizora Medion 95700. Wskazówki obejmują użycie kabla EURO-CINCH do połączenia dekodera z telewizorem, jednak pojawiają się problemy z sygnałem, ponieważ dekoder może nie wyszukiwać kanałów przez tuner Medion. Użytkownicy sugerują, że wejścia S-Video mogą być odpowiednie, ale wymagają dodatkowych kabli audio. Wskazówki dotyczą również ustawień w programie do obsługi tunera, aby poprawnie skonfigurować źródło sygnału. Wygenerowane przez model językowy.