Nie odniosę sie do kolejnych zaczepek, ale autorowi podpowiem że są sposoby aby wpiąć mechanicznie manometr.pozostawiam inwencji.( nie bez celu ) Naturalnie nie ma sensu żadnego, wypinanie wtyczki z przetwornika dostarczającego danych dla komputera, to by dziecko wiedzioało. Myślę że to zagrywka dla takiego owiego.
Miałem ostatnio ucznia, nieco mało kreatywnego, który podniósł mi podobny problem do rangi epopei. cóż po 5 minutach znaliśmy wspólnie problem nękający Renault safrane, walnięy ohring w złączu magistrali doładowania. wielkie kopcenie zero mocy.jednak dało się zrobić prowizorkę potrzebną na 4 minuty testu.klient był u wielkich testerów którzy wskazali rękami komputera na problem instalacji doładowania.
KONIEC Roli komputera. Dalej
zwykłe myślenie.
Wracając. Problemy z przetwornikami, czujnikami są wszech obecne, trudne warunki, temperatura, wstrząsy, nieprawdopodobne staje się realne. wystarczy 15 % przekłamania ,a zobaczysz zwykły przyziemny dym. przerabiane setki razy i pogoń za paliwem.Zdziwienie pracodawcy.Biorę to na chłodno, bo po miesiącu miałem premię za spowodowanie oszczędności, które przez rok były przepałem, i przekleństwem, i wrzodem na dupie.
Paranoja staje się chlebem powszednim. skąd to znamy..Kto myśli, niechaj wie..
nie trzeba myśleć negatywnie, i agresywnie.Tylko czasem wziąć miotłę i pozamiatać, i w tym czasie pomyśleć. zaś czasem uciąć kawał sztyla, aby potem mieć ten pastiż, to coś , co nie jest w podręcznikach.To nie przyjdzie w jeden dzień.A potem walczyć z babilonem i wiatrakami, nie wypstrykać się na popie. Jannaszka.. trzeba znać kolejność....
Bo Taki Jannaszek, potrafi zrobić użytek z oscyloskopu 4 kanałowego, z pamięcią, ale i ze sztyla z miotły.
Te wykłady są adresowane do konkretnych odbiorców, którzy się tu odnajdą, aby ni być off topic.
A czy nazwiesz tekalan, czy tekalon, to to ma wpływ, jak księżyc na płeć kaczek.Moderowany przez robokop:Przykro mi, 5 ostrzeżenie - wyczyściłem wątek z kolegi filozoficznych wywodów, zupełnie nie związanych z tematem jak i dalekich o technologii napraw i obsługi nowoczesnych układów diesla. W celu odblokowania proszę się zwrócić do autora najstarszego ostrzeżenia.