Witam Bede bardzo wdzięczny za pomoc Mam problem z laptopem Lenovo model R61i Konkretnie chodzi o to ze po odinstalowaniu ParitionMagica przy starcie systemu pojawia sie bluescreen z ostrzezeniem ze w celu unikniecia awari twardego dysku nastapi restart systemu No i oczywiscie komputer sie restartuje Kod błedu z tego co znalazłem w sieci dotyczy sterowników dysku twardego Tylko ja nie mam pojecia jak te sterowniki zainstalowac skoro nie ma dostepu do systemu
Bede bardzo wdzieczny za instrukcje jak tego dokonać
Od razu dodam ze
- nie da sie przeinstalowac systemu Vista 32bit w trakcie wyskakuje blad sterowników dysku Xp tez nie tym razem oczywiscie nie ma sterowników SATA
- w Biosie nie ma mozliwosci zmiany kontrolera dysku
- mam orginalna Viste na jednej partycji a na drugiej Linuksa ktory chodzi bez problemow ale wole Windowsa niebieski przycisk ThinkVintage nie pomaga
Od razu dodam ze
- nie da sie przeinstalowac systemu Vista 32bit w trakcie wyskakuje blad sterowników dysku Xp tez nie tym razem oczywiscie nie ma sterowników SATA
- w Biosie nie ma mozliwosci zmiany kontrolera dysku
- mam orginalna Viste na jednej partycji a na drugiej Linuksa ktory chodzi bez problemow ale wole Windowsa niebieski przycisk ThinkVintage nie pomaga