logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić podstawkę do Pentagram Freezone na płytę Gigabyte GA-EP45-UD3LR?

Donpablo1972 22 Paź 2010 16:28 1478 3
REKLAMA
  • #1 8650193
    Donpablo1972
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam nie znam dokładnie nazwy coolera na płyte główną. Na coolerze jest napisane Pentagram Freezone DC12V 0.0a ultrasilent cpu cooler 2 ball bearing. Moj problem brzmi gdzie kupie podstawke do tego coolera bo mi sie połamała mianowicie przepraszam ale to bardzo trudne pytanie bo nie znam pełnej nazwy. mam płyte główna gigabyte GA-EP45-UD3LR. JEszcze jedna prosba niech ktoś mi poleci do tej płyty głównej pentagram cooler który ewentualnie kupie jak nie bedzie możliwa odpowiedź na pierwsze pytanie. Z tego co wiem tą podstawke można kupic na volumenie lub na giełdzi komputerowej tylko nie wiem czy jest.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 8650258
    Donpablo1972
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Oto zdjęcia. Na podstawce widac połamane na rogu elementy mocowania do płyty głównej.Gdzie kupić podstawkę do Pentagram Freezone na płytę Gigabyte GA-EP45-UD3LR? Gdzie kupić podstawkę do Pentagram Freezone na płytę Gigabyte GA-EP45-UD3LR? Gdzie kupić podstawkę do Pentagram Freezone na płytę Gigabyte GA-EP45-UD3LR?
  • #4 8651738
    Wojtek(KeFir)
    Poziom 42  
    Ocena: 559
    Z tego co widzę, połamały się kołki mocujące podstawkę do płyty. Wywal je, i skręć śrubami.
REKLAMA