Mam to sobie przetłumaczyć?
Dodano po 4 [minuty]: "Wystąpił problem w Ntfs.sys, pliku sterownika, który pozwala system do odczytu i zapisu na dyskach z systemem plików NTFS. Nie może być fizyczny problem z dyskiem, czy żądania przerwania Packet (IRP) może być uszkodzony. Inne popularne Powoduje to ciężkie twardym fragmentacji dysku, ciężkich plików I / O, problemy z niektórymi typami oprogramowania drive-mirroring, lub niektóre programy antywirusowe Proponuję uruchomiony program CHKDSK lub ScanDisk jako pierwszy krok;. następnie wyłączyć wszystkie filtry systemu plików, takich jak skanery antywirusowe, zapory lub kopii narzędzi. Sprawdź właściwości pliku Ntfs.sys na zapewnienia, że pasuje do bieżącego systemu operacyjnego lub wersji SP. Aktualizuj wszystkie dysku kopii zapasowej na taśmie, CD-ROM lub wymiennych sterowniki do najnowszej wersji. "
Niezbyt dobrze przetłumaczone bo przez konwerter.
Dodano po 1 [minuty]: A teraz przetłumaczy mi ktoś na ludzki co mam zrobić stosując się do tego? Z tego co mi sie wydaje jesteście informatykami itd wieć proszę o pomoc krok po kroku