W moim aucie nawet z registrem otwartym na max i z wymontowanym silniczkiem krokowym na zwyklym mikserze 32 mm, calkowicie szczelnym ukladzie dolotowym i odpieta odma (oczywiscie zaslepiony otwor w dolocie) mam ubogą mieszanke pow 5 - 6 000 - bardzo uboga - konczy sie skala w seryjnej sondzie lambda a auto slabnie pomimo iz katalogowo max moc mam przy 6400 a moment max przy 5000 RPM.
Mam reduktor BRC as90 100 KW - ma niecaly rok.
Z zewnatrz reduktor 140 KW wyglada identycznie - pytanie - jakie sa roznice w budowie??????
Czy jest mozliwa przerobka mojego reduktora na ten 140 KW i na czym polega?
i druga sprawa - moze ktos ma do sprzedania uzywany sterownik II generacji z mozliwościa regulacji???? - w rozliczeniu chetnie pozbedę sie swojego - Voila AEB180.
ps. dalem dokladnie ten post na innym forum - uslyszalem ze to brednie - ciekawe dlaczego?
Mam reduktor BRC as90 100 KW - ma niecaly rok.
Z zewnatrz reduktor 140 KW wyglada identycznie - pytanie - jakie sa roznice w budowie??????
Czy jest mozliwa przerobka mojego reduktora na ten 140 KW i na czym polega?
i druga sprawa - moze ktos ma do sprzedania uzywany sterownik II generacji z mozliwościa regulacji???? - w rozliczeniu chetnie pozbedę sie swojego - Voila AEB180.
ps. dalem dokladnie ten post na innym forum - uslyszalem ze to brednie - ciekawe dlaczego?