Trudno polecać jakąś firmę naprawia się wszysko w tej cenie to można wybrać coś ciekawego
Popacz na długość gwarancji dostępność do serwisu blisko Ciebie
Tu nie chodzi o serwis. Sprzęt zawsze może się popsuć. Chodzi jedynie o bezawaryjnośc, a takiego nikt nie może zagwarantantować. Kup więc taki, jaki Ci się podoba (wg Twoich kryteriów). Pozdrawiam.
Według mnie Aristona powinieneś sobie podarować. Bosch? Firma OK i jakość produktów całkiem przyzwoita ale za wygórowaną cenę. Ja dokonując wyboru postawiłem na Whirlpool z elektronicznym programatorem i (odpukać) jestem BARDZO zadowolony. Polecam i Pozdrawiam
✨ W dyskusji dotyczącej wyboru pralki w cenie 1500-2000 zł zwrócono uwagę na istotę długości gwarancji oraz dostępności serwisu lokalnego. Podkreślono, że bezawaryjność sprzętu nie jest gwarantowana, dlatego warto kierować się własnymi preferencjami i kryteriami. Wśród polecanych marek wymieniono Bosch, Whirlpool, AEG, Electrolux oraz Ariston. Bosch WFC2066 został oceniony jako pralka o dobrej jakości i niezawodności, choć z wyższą ceną. Whirlpool z elektronicznym programatorem zyskał pozytywne opinie użytkowników. Electrolux spotkał się z krytyką ze względu na awaryjność. Ariston został odradzony. Modele Bosch WFC2066, Ariston AVSD 109, AEG 1045EL oraz Electrolux EWS 1020 wskazano jako konkurencyjne propozycje, przy czym Bosch WFC2066 został ostatecznie wybrany przez autora dyskusji. Wygenerowane przez model językowy.