logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Polecane zestawy narzędzi do 300 zł - klucze, nasadki, marki?

errol 19 Lut 2011 19:23 1114 2
REKLAMA
  • #1 9174544
    errol
    Poziom 9  
    Ocena: 14
    Witam,
    dział wydawał mi się najbardziej odpowiedni do tego tematu, moda proszę o nie usuwanie..
    Chcę kupić zestaw narzędzi (klucze, nasadki i tym podobne) żeby w końcu porządnie wyposażyć swój garaż. Pytanie jest takie, którego producenta najbardziej polecacie? Jest wiele różnych firm na rynku, każda z nich wydaje się najlepsza. Oczywiście od razu odrzucam żółty TOPEX (kiedyś nowy bit zjechał mi się na trzecim wkręcie...) i niestety odrzucam super porządnych zagranicznych producentów, bo ich narzędzia są za drogie.
    Co chcę kupić? - Skrzynkę (walizkę) w miarę dobrze wyposażoną w - przede wszystkim - porządne i mocne narzędzia które starczą na lata, ale z drugiej strony nie chcę wydać więcej niż ~300zł. Polecicie coś?
  • REKLAMA
  • #2 9174557
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #3 9174565
    Błażej
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 3620
    Czyli ma być tanio i dobrze. Takie rzeczy tylko w... pewnej sieci telefonicznej.
    Poza tym, wątki dotyczące narzędzi pojawiały się już tutaj wielokrotnie. Użyj funkcji SZUKAJ i przyjemnej lektury.
REKLAMA