Auto nie pali na jeden cylinder, iskra jest i to bardzo silna (niebieska) przemieniłem cewkę, świece, wtryski robiłem roszadę i w dalszym ciągu nie pali, na 1 ten sam cylinder. Ciśnienie też równe na wszystkich cylindrach i w granicach 13 bar. Mechanik powiedział że prawdopodobnie (komputer) sterownik silnika, ale do końca też nie był pewien. Nie mam dojścia do innego sterownika żeby zamienić, a nie chce się wdawać w kolejne koszta. Jak można sprawdzić czy to naprawdę komputer? Lub ewentualnie co może być przyczyną? Proszę pomóżcie z góry dziękuje.
Dodano po 4 [godziny] 24 [minuty]:
Szukam na tym forum podobnych przypadków i nikt nic nie pisze. Co mogę zrobić dalej? Czy jest ktoś kto może mi pomóc ?
Proszę natychmiast poprawić wielkie litery oraz znaki interpunkcyjne, nie kasować wpisów moderacyjnych.[P]
Dodano po 4 [godziny] 24 [minuty]:
Szukam na tym forum podobnych przypadków i nikt nic nie pisze. Co mogę zrobić dalej? Czy jest ktoś kto może mi pomóc ?
Proszę natychmiast poprawić wielkie litery oraz znaki interpunkcyjne, nie kasować wpisów moderacyjnych.[P]