Witam mam problem z centralnym zamkiem oraz fabrycznym alarmem w Seacie Ibiza 2004. Sprawa wygląda tak, że podczas jazdy oraz czasem na postoju sama zapala mi się lampka oświetlenia wewnątrz samochodu a drzwi są przecież zamknięte. Dzisiejszej nocy załączył mi się alarm w aucie i zapaliła się znów ta lampka oświetlenia wewnętrznego w samochodzie.
Podejrzewam czujnik otwarcia drzwi kierowcy albo pasażera ew. czujnik otwarcia klapy bagażnika, na pewno to jest przyczyną.
Powiedzcie mi gdzie te czujniki sie znajdują w drzwiach? czy muszę rozbierać boczki drzwi? które przewody odpowiadają za te czujniki otwarcia drzwi?
Jak się do nich dostać? Coś tam musi nie łączyć, może ktoś już miał taki problem?
Pozdrawiam
Podejrzewam czujnik otwarcia drzwi kierowcy albo pasażera ew. czujnik otwarcia klapy bagażnika, na pewno to jest przyczyną.
Powiedzcie mi gdzie te czujniki sie znajdują w drzwiach? czy muszę rozbierać boczki drzwi? które przewody odpowiadają za te czujniki otwarcia drzwi?
Jak się do nich dostać? Coś tam musi nie łączyć, może ktoś już miał taki problem?
Pozdrawiam