logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy Ferguson 7318 UCI obsłuży moduł CAM do karty Polsatu?

marc69 01 Lip 2011 17:02 1758 5
REKLAMA
  • #1 9669996
    marc69
    Poziom 10  
    Witam wszystkich serdecznie. Jako, że jestem kompletnie nie w temacie- bądźcie dla mnie wyrozumiali:)
    A wiec Panowie. Mam mały problem a mianowicie: mój poprzedni dekoder samsunga,który kupiłem w ofercie polsatu przestał działać (nie nadaje się do naprawy). I zwracam się do Was z zapytaniem czy do fergusona 7318 można dokupić odpowiedni moduł do obierania kanałów z karty polsatu dołączonej do tego dekodera? Czy to jest możliwe czy muszą podpisywać kolejną mniej lukratywną umowę?Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 9670020
    LeDy
    Poziom 43  
    Ocena: 2901
    marc69 napisał:
    Witam wszystkich serdecznie. Jako, że jestem kompletnie nie w temacie- bądźcie dla mnie wyrozumiali:)
    A wiec Panowie. Mam mały problem a mianowicie: mój poprzedni dekoder samsunga,który kupiłem w ofercie polsatu przestał działać (nie nadaje się do naprawy). I zwracam się do Was z zapytaniem czy do fergusona 7318 można dokupić odpowiedni moduł do obierania kanałów z karty polsatu dołączonej do tego dekodera? Czy to jest możliwe czy muszą podpisywać kolejną mniej lukratywną umowę?Pozdrawiam
    Jak by nie patrzeć umowa potrzebna. Sama karta do niczego. Moduł z kartą nową jest parowany. Tam jest wszystko parowane.
  • REKLAMA
  • #3 9670071
    marc69
    Poziom 10  
    Wnioskuje, żę samego modułu nie kupie... Eh ta polityka trochę jest nie mi na rękę, ale ćóż nie pozostaje mi nic tylko sie dostosować.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 9670087
    internick
    Poziom 36  
    Ocena: 552
    marc69 napisał:
    Wnioskuje, że samego modułu nie kupię

Moduł kupisz, ale nie zdekodujesz na nim swojej karty chociaż to ten sam system kodowania.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 9671344
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 9671844
    marc69
    Poziom 10  
    Na wstępie pragnę podziękować wszystkim za zainteresowanie.
    Problem został rozwiązany, niestety przez podpisanie kolejnej umowy i to na 3 lata i otrzymaniu nowego dekodera,który jest tylko wypożyczony. Gdyż Polsat już nie oferuje sprzedaży dekoderów. Innego sposobu nie było(ponoć). Tz. była ale to wiązało się z karą umowna, którą nie zamierzałem płacić. Ale cóż nie ma co się rozwodzić nad tym, trzeba płacić za tv w której nic tak naprawdę nie ma, a jak jest to powtarzane po 100x.
    mantoch napisał:
    Moduł kupisz, ale nie zdekodujesz na nim swojej karty chociaż to ten sam system kodowania
    - I tak w nawiasie: To po jakiego Hu... są one w ogóle robione i wystawiane na rynku? Strasznie nie podoba mi sie ta polityka PS Pozdrawiam
REKLAMA