logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Emulator zmieniarki USB/SD do VW MCD - brak reakcji, nie działa z RNS-MCD

ZILLION 13 Sie 2011 12:06 3957 2
REKLAMA
  • #1 9820773
    ZILLION
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    Witam. Jakiś rok temu kupiłem na ebay emulator zmieniarki usb/sd :

http://cgi.ebay.de/USB-SD-MP3-Wechsler-CD-AUX...=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item2eb2f5f951

Przez jakiś czas był podpięty pod Concert II CD w A4, później grał w passacie z radiem beta 5. Teraz podpinam go do radyjka RNS-MCD i cisza... Opis kostki mini iso dla wszystkich radyjek jest taki sam wiec powinno działać. Niestety po wcisnieciu przycisku CD pojawia się na chwilę informacja, że przełącza na CDC, napis NO DISC i wraca z powrotem do radia. Nie zapala sie też dioda zasilania MP3ki. Sprawdziłem zasilanie na podpiętej kostce iso i na piniach zasilajacych jest napięcie. W opisie na ebay jest podane, że odtwarzacz współpracuje z RNS-MCD więc nie wiem czemu w moim przypadku nie działa. Podpinałem do innego MCD i tez nie działa... Ma ktoś może jakiś pomysł co z tym fantem zrobić?
  • REKLAMA
  • #2 9821079
    Nawigator
    Poziom 33  
    Ocena: 159
    Sprzedać.
    Widocznie ma jakieś braki w protokole transmisji.

N.
  • #3 10065143
    ZILLION
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    Nawigator napisał:
    Sprzedać.
    Widocznie ma jakieś braki w protokole transmisji.

N.

Niestety racja... Kupiłem nowsza wersje i zadziałała bez najmniejszych problemów. Najwidoczniej wcześniejszy soft nie był do końca dopracowany.

pozdrawiam
REKLAMA