logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instrukcja programowania centrali Panasonic KX-TDA30 - gdzie znaleźć?

oscar2000 27 Lis 2004 22:56 2781 3
REKLAMA
  • #1 1018656
    oscar2000
    Poziom 34  
    Ocena: 160
    witam ! jak w temacie poszukuje instrukcji programowania do niej czy ktos z szanownych kolegow ja posiada...? bede wdzieczny za pomoc....

pozdrawiam

oscar2000
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1036276
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 1036978
    oscar2000
    Poziom 34  
    Ocena: 160
    ADATEL napisał:
    Witam serdecznie!

Panowie, rozumiem że macie problemy z instalacją systemów TDA ale z szacunkiem,- szkolić nowych systemów się należy, nic samo nie przychodzi (osobiście zakupiłem taki system by się dowiedzieć nowinek.) Pan który zakupił powinien wczesniej zaopatryć się w sofcik i przygotować, a po drugie, prawdopodobnie dostałby stara wersję (stary numer) jeszcze jedno!!! Odchodzi się od przypadkowych instalatorów ponieważ z tego co mi wiadomo Panasonic bierze na siebie gwarancje na instalację oraz oprogramowanie systemu i tu osobiście jestem na TAK. Podobne praktyki biorą na siebie takie firmy jak ALCATEL i SIEMENS gdzie koszt instalacji jest w cenie systemu. Ważna sugestia, soft do tych central zmienia się średnio raz na miesiąc
    pozdrawiam
    i życzę sukcesów

jak na 1 post to kolega sie rozpisal....to bez sensu by kupic sobie centrale i sie nia bawic .... nie jestesmy dziecmi kazdy z nas ma jakies doswiadczenie w instalacji i programowaniu i jedni to robia w celach zarobkowych a inni sa posiadaczami takowych sprzetow i maja na celu usprawnienie lacznosci a nie zabawe droga zabawka , a co do softu do central panasonica jestem w posiadaniu od dawna i jak by dobrze poczytac to poszukiwalem instrukcji a nie softu.....

temat uwarzam za zamkniety jeden z kolegow
    juz mi udzielil pomocy

pozdrawima

oscar2000
REKLAMA