Cześć !
zaza Bardzo dziękuję za słowa krytyki i wskazanie gdzie jest moje miejsce . Jednak Ci zacytuję :
Grow napisał: zainspirowalo mnie to urzadzonko:
http://www.warp2search.net/reviews.php?op=showcontent&id=35
czy ktos bawil sie w podobne przerobki?
czy mozna jakos poprawic jakosc zasilacza bez wiekszego wnikania w schemat? np lepsze szybsze diody etc?
Czy to jest pytanie o konkrety ? Czy może o pomysły na poprawienie wydajności zasilacza ? Czy chłodzenie cieczą nie jest jednym z wielu rozwiązań ?
Ludzie wydają ciężkie pieniądze na rozwijanie tej metody chłodzenia. Tak więc nie wydaje mi się , że nie jest to temat do działu " na wesoło" . Nie wszyscy radzą sobie z problemem chłodzenia cieczą i preferują inne rozwiązania , ale w temacie nie było o tym mowy . Autor tematu napisał , że ciecz go nie interesuje . Więc mogłem przedstawić mu inne rozwiązania . Niestety nie zdążyłem ..... Szkoda , Bo temat jest ciekawy.
A twój komentarz , że : "Grow pyta o konkrety a ty rysunek z wężykami mu pokazujesz-to nie jest dzial na wesolo czy "co czlowiek potrafi" " zniechęcił by każdego . Myślałem , że forum jest po to by sobe pomagać , ale jak to zrobić , gdy Moderator cię zdołuje na samym początku nowego wątku ??? . Daj się ludziom wypowiedzieć do końca ! Są na forum tematy w których naprawdę możesz się wykazać jako moderator.
Sory , że ta wypowiedź jest na forum a nie na priva , ale jak to nazywają inni zostałem "wywołany do tablicy" na forum i tu odpowiadam .