logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak napisać sprawozdanie z elektroniki - labolatoria

Maxior.pl 24 Paź 2011 22:55 3066 2
REKLAMA
  • #1 10062753
    Maxior.pl
    Poziom 12  
    Ocena: 15
    Witam. Ciężko mi to powiedzieć ale potrzebuje pomocy jak napisać sprawozdanie z laboratoriów elektroniki. Jestem raczej informatykiem no i kierunek mam taki sam ale nie wiele miałem do czynienia z pomiarami układów i elementów elektrycznych. Mam napisać sprawozdanie z diod, a dokładniej:

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Wyniki z doświadczeń mam i to raczej napisze ale nie wiem co wcześniej napisać odnośnie teorii i schematów no i na koniec wniosek, po prostu nigdy nie pisałem sprawozdania i nie znam się na tym :/. Więc chciałbym prosić was o małą pomoc z tym problemem.
    PS: mam przykład od kolegi jak on to robił ale z zastosowaniem rezystorów np:
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • REKLAMA
  • #2 10063056
    korrus666
    Poziom 40  
    Ocena: 476
    Weź przykład z kolegi.
    1. Cel ćwiczenia. Zawsze to samo. Zapoznanie się z ... tralala la
    2. Opis diod. Masz tam kilka rodzajów napisz co dla każdej badałeś.
    3. wyniki pomiarów. narysuj charakterystyki dla każdej badanej diody.
    4. Wnioski. Led świecą , prostownicze prostują, zenera stabilizują i takie tam.
  • #3 10063111
    Mirek Z.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 530
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany - p.3.1.14, p.3.1.17.
    Zasady właściwego działu:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
REKLAMA