Mam dość ważne dla mnie pytanie do użytkowników pralki samsung wf 0602wjv,kilkanaście dni temu zakupiłem ten sprzęt i jak mi się wydawało (no przecież nowe)powinno pracować w miarę cicho,ale po pierwszym włączeniu na próbnym praniu usłyszałem coś co mnie zniesmaczyło,podczas obracania się bębna jest słyszalny dość mocny odgłos silnego brzęczenia nawet przy zamkniętych drzwiach łazienki jest to bardzo uciążliwe na moje ucho jakby cewka lub jakaś blacha,oprócz tego przy wirowaniu 1200 ob.usłyszałem też dość głośne pukanie narastające w miarę wzostu obrotów,wobec tego powiadomiłem servis,po przybyciu Pan stwierdził że według niego to prawidłowo bo to silniki komutatorowe itp,itd no może za wyjątkiem tego pukania z którym wie co zrobić,po kilku dniach odwiedził mnie znowu i wymienił koło pasowe + pasek,no i w miarę dobrze,ale brzęczenie pozostało wobec tego postanowiłem napisać ten post do ludzi którzy też użytkują ten sprzęt a zechcieliby się podzielić ze mną swoimi uwagami jak to u Was wygląda bo tak naprawdę uważam że jest to usterka i dlatego chcę się upewnić przed dalszą polemiką z servisem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam