logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do zapisu wciskanych klawiszy i wysyłki logów e-mailem

cymbi 02 Mar 2003 20:14 20444 17
REKLAMA
  • #1 114166
    cymbi
    Poziom 27  
    Ocena: 99
    Poszukuje programu który by wysyłał do mnie e-mail z logiem jakie klawisze są wciskane na danym kompie.
    Oczywiście to potrzebuje do celuw edukacyjnych
  • REKLAMA
  • #2 114225
    wowka
    Poziom 28  
    Ocena: 245
    www.haker.com.pl

program "stukach" - wykrywany przez antywiry

ogolnie sa to keyloggery
  • #3 114273
    helpik
    Poziom 2  
    proponuje zainteresowac sie programem 007 Stealth Activity Recoder and Reporter (w skrocie 007STARR)

pozdrawiam
  • #4 114676
    cymbi
    Poziom 27  
    A może ktoś wkleji tutaj link do tego programu? Bo ja nie mogę znaleźć
  • #5 114717
    Krzysi0
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 194
    Wpisz na www.google.pl zapytanie keylogger. Znajdzie Ci mase stron z różnymi programikami
  • REKLAMA
  • #6 114746
    Darekkk
    Poziom 24  
    Ocena: 11
    Było niedawno mowa o tym na forum. Apropo polecam prgoram Keyloger.
  • REKLAMA
  • #7 114749
    cymbi
    Poziom 27  
    A może ma ktoś już sprawdzony keylogeer który wysyła to e-mailem . PLEASE
  • #8 114751
    Krzysi0
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 194
    :arrow: cymbi
    Sciągnij sobie kilka które znajdziesz w wnynikach poszukiwania google a napewno Ci któryś przypasuje.
  • REKLAMA
  • #9 116484
    gamp
    Poziom 11  
    Ja próbowałem używać tego http://www.kaiser.fr.st, niestety działa tylko w ten sposób, że przysyła do mnie maile z pustymi plikami bez żadnych logów. Istnieje też możliwość, że może coś źle ustawiłem
  • #10 116597
    Tremolo
    Poziom 43  
    Ocena: 496
    powiem Wam dziwną metode mozliwości ściągania hasełek do poczty :) Uwaga to jest hackeryzm okropny - nie róbcie przypadkiem tak:

Budujecie strone identyczną jak na serwerze danej poczty. Budujecie konto pocztowe na serwerze danej poczty o nazwie np. administratOr(_at_)nazwa.portalu.pl

W stronie identycznej budujecie w odnosniku <form link do swojego pliku php w którym w znacznikach html zapisujecie taką samą strone jak podczas nie znalezienia strony, nie można wyświetlić strony awaria serwera itp... a w znacznikach php w instrukcji mail kierujecie zmienne haslo i login do majla i wysyłacie do swojego konta pocztowego :) sprawa zalatwiona hehe

Aha żeby osoba się dała nabrac trzeba posłac do niej majla od administrat0r(_at_)portal.nazwa.pl o treści w związku z remontem, reorganizacją serwera i upływie ilus tam godzin od ostatniego logowania serwer wymaga ponownego uwierzytelnienia nazwy hasła i użytkownika :)

Uwazajcie na takie podpuchy w sieci :)
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #11 116776
    cymbi
    Poziom 27  
    Ja zassałem ten program i nawet przysyłał e-maila ale po przesłaniu robił zwis kompa. A naprawde nikt nie ma wypróbowanego programu????????????? :cry: :cry: :cry:
  • #12 118725
    aksel3
    Poziom 12  
    jam swiatnego keyloga.nie trzeba istalowac zadnych biblitek itp.tylko nie wysyła maili z logami.wszystko jest przechowywne na maszynie na ktorej jest zaistalowany
  • #13 118730
    aksel3
    Poziom 12  
    zobaczcie co wasze dzieci robia na twoim komputerze.wyczyscie tyljko historje w win zeby musialy ja wstukac.aprogramik zapamieta .
    Załączniki:
    • HomeKeyLogger.rar (31.59 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #14 2531280
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #15 2531833
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    1. Czy program będzie instalowany na Twoim komputerze?
    2. Czy program ma byc widoczny dla użytkownika?
  • #16 2532374
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #17 2533125
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    victrex napisał:
    jankolo - dobrze jest pisać do kogo kieruje sie pytanie.

Oczywiście do Ciebie, a nie do kolegi, który dyskusję przestał prowadzić ponad 3 lata temu.
    victrex napisał:
    al ejak massz to daj taki zeby był u kogos ( zpowiadomieniem na meila)

Czy mógłbys wyjaśnić mi to zdanie?
    victrex napisał:
    potrzebuje linq do niego

Zlituj się! Tyle napisać nie potrafisz?
    http://www.google.pl/search?hl=pl&q=home+keylogger&lr=
    victrex napisał:
    ale nie z elektrody

Można wiedzieć dlaczego?
  • #18 2537692
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano programu typu keylogger, który rejestruje wciskane klawisze i wysyła logi na e-mail, głównie do celów edukacyjnych. W dyskusji wymieniono kilka propozycji, m.in. program "stukach", który jest wykrywany przez antywirusy, oraz "007 Stealth Activity Recorder and Reporter" (007STARR). Użytkownicy sugerowali wyszukiwanie keyloggerów przez Google, jednak pojawiły się problemy z działaniem niektórych aplikacji, np. wysyłaniem pustych plików lub zawieszaniem systemu po przesłaniu maila. Zwrócono uwagę, że wiele keyloggerów przechowuje logi lokalnie i nie posiada funkcji automatycznej wysyłki e-mail. Dyskutowano także o metodach phishingu i fałszywych stronach do wyłudzania haseł, które nie są legalnym rozwiązaniem. Wskazano, że znalezienie sprawdzonego keyloggera z funkcją wysyłki logów na e-mail jest trudne, a polecane programy często wymagają samodzielnego testowania i konfiguracji. Poruszono też kwestie widoczności programu dla użytkownika oraz instalacji na komputerze docelowym.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA