Witam
Na moim komputerze Compaq Deskpro SFF Series nie mogę zainstalować systemu Windows.
Problem polega na tym że kiedy próbuję zainstalować Windows 2000 lub Windows XP
komputer po prostu się zawiesza w trakcie ładowania sterowników do sprzętu na samym początku instalacji.Płyty były dla pewności nagrywane dwa razy i wszystkie działają bez problemu na innych komputerach.Stacja CD też na innych komputerach działa,dysk twardy również.
Próbowałem zainstalować Windows 98 bo to nie Windows NT.Windows 98 instaluje się normalnie ale po ponownym uruchomieniu pokazuje się jego ekran startowy (logo Windows) i ładuje się w nieskończoność.
Nie wiem co jest grane
Specyfikacja tego komputera:
RAM Compaq 256MB (1 kość)
Grafika:Zintegrowana
Płyta główna Compaq
Zasilacz:Compaq
Dysk twardy Seagate 7200.7
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Na moim komputerze Compaq Deskpro SFF Series nie mogę zainstalować systemu Windows.
Problem polega na tym że kiedy próbuję zainstalować Windows 2000 lub Windows XP
komputer po prostu się zawiesza w trakcie ładowania sterowników do sprzętu na samym początku instalacji.Płyty były dla pewności nagrywane dwa razy i wszystkie działają bez problemu na innych komputerach.Stacja CD też na innych komputerach działa,dysk twardy również.
Próbowałem zainstalować Windows 98 bo to nie Windows NT.Windows 98 instaluje się normalnie ale po ponownym uruchomieniu pokazuje się jego ekran startowy (logo Windows) i ładuje się w nieskończoność.
Nie wiem co jest grane
Specyfikacja tego komputera:
RAM Compaq 256MB (1 kość)
Grafika:Zintegrowana
Płyta główna Compaq
Zasilacz:Compaq
Dysk twardy Seagate 7200.7
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam