Witam. Chciałem przywrocić na laptopie ustawienia fabryczne. Podczas inicjalizacji calego procesu przez OKR wyłączył mi się laptop ( bateria bez zasilania sieciowego dziala tylko 15 min, a prądu nie było). Po tym incydencie wysakuje problem z bootmgr - co mnie nie dziwi bo cała partycja C:/ została wyczyszczona (sprawdzane z poziomu naprawy systemu z Vista recovery disc). Robilem kopie na D:/ w krótkim czasie po zakupie, czy da się ją teraz jakoś przywrócić? Czy ustawienia fabryczne skasowały się razem z całą partycją C:/ i nie bedę mógł już nigdy wrócić do tego stanu?
Sam przycisk nie dziala oczywiscie, bo jest wyczyszczone C jak wspomniałem wyżej.
Poza tym jakie sa fabryczne podziały dysku w y550?
Inna sprawa przy okazji - na spodzie laptopa kilka cyferek/literek z Product Key do Visty zatarło się i ciężko je odczytac. Istnieje jakaś możliwość odzyskania go?
Sam przycisk nie dziala oczywiscie, bo jest wyczyszczone C jak wspomniałem wyżej.
Poza tym jakie sa fabryczne podziały dysku w y550?
Inna sprawa przy okazji - na spodzie laptopa kilka cyferek/literek z Product Key do Visty zatarło się i ciężko je odczytac. Istnieje jakaś możliwość odzyskania go?