logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Moduł Cam Cyfry + i TV Samsung UE46D700 - lista kanałów satelitarnych

dper15 17 Maj 2012 18:15 11836 8
REKLAMA
  • #1 10907352
    dper15
    Poziom 17  
    Ocena: 17
    Witam.
    Mam moduł Cam Cyfry + wstawiony do TV Samsung D7000 i gdy wyszukuję listę kanałów one się układają ale w innej kolejności niż układ na dekoderze,mam program channel list PC Editor lecz nie mogę dojść jak dopisać tam nowy kanał lub edytować kanał obecny. Listę zaimportowałem z Telewizora.
    Numerowałem kanały ręcznie w telewizorze lecz ponumerowanie ponad 200 kanałów to nie zbyt wchodzi w grę.

Jeśli ktoś posiada wiedzę na ten temat proszę o pomoc.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 10911419
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 10912532
    matzg
    Poziom 35  
    Ocena: 358
    Witam, na przyszłość trochę własnej inicjatywy wystarczyło użyć opcji "szukaj"...Link
    Pozdr.
  • #4 10912596
    dper15
    Poziom 17  
    Ocena: 17
    Posiadam programy podane w tamtym temacie lecz nie mogę sobie z nimi poradzić.
    Channel list editor pozwala mi tylko na edycję numerów kanałów i nic więcej, a drugi program, ten podobny do notatnika, to tam kompletnie nie wiem jak wstawić program gdyż trzeba tam wstawić jakieś dziwne parametry do każdego kanału
  • REKLAMA
  • #5 10921083
    bartekw21
    Poziom 2  
    Witam wszystkich
    Mam takie pytanko posiadam tv 46d7000 zakupiony w wielkiej brytani z modulem ci+ cyfry plus co chodzi wysmienicie alez problem pokazuje sie gdyz chce wgrac liste kanalow sciagnieta z forum pod cyfre. Otoz gdy transferuje pojawia sie komunikat "Bledne informacje o kraju. Zresetuj informacje o kraju i sprobuj ponownie.". Wspomne ze smart hub pod widgety polskie juz odblokowalem...
    Prosze o pomoc jesli ktos juz mnial kiedys z czyms takim stycznosc z gory dziekuje...
  • REKLAMA
  • #7 11874788
    Arti_25
    Poziom 16  
    Ocena: 16
    W załączniku przesyłam listę C+
    Załączniki:
    • channel_list_UE46D6500_1101.rar (52.69 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #8 11928213
    danwols
    Poziom 10  
    Arti_25 napisał:
    W załączniku przesyłam listę C+

witam,

posiadam smamsung smart tv ue55es8000 zakupiony w Irlandii.
    czy ktos moze wrzucic liste cyfry+ pasujaca do tego tv??

pozdrawiam
    ^danwols
  • #9 15043809
    dred007
    Poziom 10  
    Ocena: 19
    Witam serdecznie. Ma ktoś może listę najnowszą? Kilka dni temu wysiadły kanały 4fun. Jeżeli ktoś ma przydała by się lista ułożona jak w dekoderze ale nie pogardzę żadną inną byle w miarę aktualną :)
    Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik posiada moduł CAM Cyfry + w telewizorze Samsung UE46D7000 i napotyka problem z różnicą w kolejności kanałów między telewizorem a dekoderem. Mimo użycia programu Channel List PC Editor, nie może edytować ani dodawać kanałów. Inni użytkownicy sugerują edytowanie listy kanałów wyeksportowanej z telewizora oraz poszukiwanie pomocy w dostępnych programach do edycji. Pojawiają się również pytania o aktualne listy kanałów oraz problemy z importowaniem listy z forum, związane z błędnymi informacjami o kraju.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA