logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć sterownik centralnego zamka AG 194 do uniwersalnych siłowników?

kom sat 1 04 Sie 2012 15:54 687 1
REKLAMA
  • #1 11175150
    kom sat 1
    Poziom 1  
    Witam. Potrzebuje pomocy! po pierwsze to prosze o schemat podłączenia sterownika centralnego zamka AG 194, po drugie od czego zacząć jeśli posiadam w samochodzie zamontowane uniwersalne elektryczne siłowniki i tylko docierają pod kieronice okablowanie od nich i dalej nic nie mam. Zakupiłem na allegro sterownik AG 194 ale nie wiem jak go podłączyć,opisali że mozna bezpośrednio do siłowników a nawet nie dali mi żadnej instrukcji,przesłali mi na poczte ale kolorystyka ich schematu nie pasuje do wiązki kabli w sterowniku
    Prosze o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 11175284
    retrofood
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4784
    3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.

3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
REKLAMA