logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

mysz logitech laser - chyba przesadziłem z siłą klikania lpm

maciek100211 04 Sie 2012 18:29 1474 4
REKLAMA
  • #1 11175510
    maciek100211
    Poziom 2  
    Chyba przesadziłem z siłą klikania lpm i teraz trzeba 10 razy klikać żeby coś nacisnąć.
    Wiem że to moja wina ale mam połączoną klawiaturę i mysz do jednego urządzenia odbierającego i jak podłącze inną to pisze że mogę korzystać tylko z jednej i zostaje w użyciu ta zepsuta :( . Nie chce wyrzucać tej myszki i nie wiem jak ją naprawić i jednak do serwisu jest daleko i teoretycznie się nie opłaca, ale jak bym kupił nową to też nie wiem czy będzie działać klawiatura z drugą nie z tego zestawu myszką (nie mam zamiaru kupować nowej bo ta mi odpowiada).

Proszę o szybką odpowiedź bo przy tej myszce trudno się pracuje :/
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 11175633
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 11175803
    movzx
    Poziom 40  
    Ocena: 1270
    Można też wyczaić uszkodzoną na aukcji i przełożyć mikrowyłącznik. A ile części zapasowych jeszcze zostanie ... ;) W sumie nawet nie musi być identyczna bo wyłączników pewnie stosuje Logitech ze 2-3 rodzaje. A jak się nawet nie trafi to 20-30zł nie szkoda.
  • REKLAMA
  • #5 11176740
    maciek100211
    Poziom 2  
    Nie wiem ale raczej coś się stało z plastikiem i nie odczytuje i nie jestem pewien żeby rozkładać myszkę

Dodano po 6 [minuty]:

Jeśli mysz ma więcej przełączników(funkcyjnych - w zasadzie możesz się pożegnać z w/w funkcjonalnością) z takimi samymi mikrostykami, lutownica w ręce i wiesz co robić... Sprawdź też czy to wina mikrostyku czy plastiku dociskającego ten mikrostyk.

jak bym tak zrobił i by się okazało że klawisz nie dociska mikro styk to trzeba zdjąć obudowę i co tam wsadzić albo przymocować proszę o odpowiedź bo nie chce zepsuć bardziej tej myszki
REKLAMA