Nie spotkałem się z takim autem żeby obwód hydrauliki sprzęgła miał powiązanie z układem hamulcowym . Te układy zawsze miały oddzielne zasobniki płynu i całkiem oddzielna instalację przewodów ,ale na wszelki wypadek prześledź przebieg przewodów aby się upewnić. Jeśli chodzi o kontrolkę od ABS i ręcznego to komputer na pewno nie wiązał tego z brakiem płynu w obwodzie hydrauliki sprzęgła tylko nie rozpoznał nowego modułu elektroniki który zainstalowałeś.
P.S. Jutro jestem w pracy bez dostępu do internetu więc jeśli dalej będzie problem z tymi hamulcami to może pomoże ktoś inny z nowymi pomysłami.
W grę może wchodzić czasami jakieś rozwiązanie znane tylko nielicznym posiadaczom tej marki pojazdów i oczywiście serwisantom z ASO.
P.S. Jutro jestem w pracy bez dostępu do internetu więc jeśli dalej będzie problem z tymi hamulcami to może pomoże ktoś inny z nowymi pomysłami.
W grę może wchodzić czasami jakieś rozwiązanie znane tylko nielicznym posiadaczom tej marki pojazdów i oczywiście serwisantom z ASO.