logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

vw passat b5 2,0 benzyna - włączaja się kontrolki abs esp

iwa222 07 Paź 2012 14:10 684 4
REKLAMA
  • #1 11386346
    iwa222
    Poziom 2  
    Witam mam problem z passkiem b5 fl 2.0 benzyna zapalają się kontrolki abs ,esp silnik pracuje w trybie awaryjnym jak by coś go hamowalo wczytałem sie w problem takie objawy maja 1,9 tdi ponoć jak pompowtryski padają .A passat 2,0 benzyna z LPG doszło do malego pożaru wiązki doprowadzajacej do wtrysków wiązka odbudowana i nadal ten problem ręce opadają .Po wyłączeniu zapłonu na jakiś czas jest ok ale problem powraca .
  • REKLAMA
  • #2 11386612
    leonek4
    Poziom 29  
    Ocena: 636
    Jakie błędy?
  • REKLAMA
  • #3 11387918
    iwa222
    Poziom 2  
    dokladnie nie pamietam wyskoczyl blond wtryskiwacza na 4 cylindrze wymienilem na uzywany po czym wyskoczyl blond na 3 mam jeszcze jeden do wymiany na zapase ale w miedzy czsie maly pozar byl w korze silnika wiec teraz wymiana na 3 cim ale czy to cos da

Dodano po 0 [sekundy]:

dokladnie nie pamietam wyskoczyl blond wtryskiwacza na 4 cylindrze wymienilem na uzywany po czym wyskoczyl blond na 3 mam jeszcze jeden do wymiany na zapase ale w miedzy czsie maly pozar byl w korze silnika wiec teraz wymiana na 3 cim ale czy to cos da
  • REKLAMA
  • #4 11387956
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #5 11388465
    ociz
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 3479
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

3.1.17. Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.

3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.

3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
REKLAMA