Witam, zapewne podobny temat był już poruszany na tym forum, jednak nie znalazłem tu rozwiązania mojego dylematu. Mianowicie chodzi mi o zewnętrzną kartę dźwiękową USB 2.0 o jak najniższej latencji. Potrzebna mi ona zarówno do nagrywania gitar i wokali w domu, samodzielnego robienia muzy z VSTów, jak i odtwarzania 2-3 ścieżek naraz ale każda z nich na osobnych analogowych wyjściach i żeby widział te wyjścia nuendo w ustawieniach. Żebym mógł przypisać dowolne wyjście, dowolnej ścieżce. Dla większej jasności przedstawię to tak: Mój zespół korzysta z loopów, podkładów klawiszowych wcześniej zrobionych w programach typu Nuendo, Friuty loops. Ja jako perkusista potrzebuę mieć synchro metronomu. Czyli w sekwenserze nuendo robię sobie ścieżki na jednej jest sam metronom, na drugiej podkład, chodzi mi o to, żebym Ja słyszał metronom w słuchwkach, a podkład żeby leciał w stereo tam gdzie skieruję czyli, przody, odsłuchy itd. Oczywiście metronom mam słyszeć tylko Ja. Dobrze by było żeby wejście słuchawkowe było też widziane jako oddzielny kanał wyjściowy. Interesuje mnie coś do 500zł, jeszcze lepiej jakby miała DSP i fantoma.
Z góry dzięki za poradę , pomoc
Z góry dzięki za poradę , pomoc