Mam zestaw kolumn Altus 200. Do tego wieżę (Amplituner Technics SA-EX320 i Procesor Technics SH-GE90).
Chce sobie dokupić subwoofer. Jaki należało by kupić? Aktywny czy pasywny? Jaki sprzęt polecicie? (dobry, za rozsądną cenę).
Pozdrawiam!
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamStrusiek1971 napisał:Tylko z kolei pytanie czy ten sprzęt na wyjście line out na sub ?? tego nie wiem
Strusiek1971 napisał:Pasywnego subwoofera nie podłączysz do tego sprzętu bo nie ma on osobnego wyjścia ze wzmacniacza na sub, chyba że w subie są wyjścia na kolumny satelity.
Strusiek1971 napisał:Ale na pewno lepiej aktywny. Tylko z kolei pytanie czy ten sprzęt na wyjście line out na sub ?? tego nie wiem
e-elektron napisał:Strusiek1971 napisał:Tylko z kolei pytanie czy ten sprzęt na wyjście line out na sub ?? tego nie wiem
A jakie to ma znaczenie? Każda taka kolumna, posiada crossover aktywny wbudowany we wzmacniacz.
e-elektron napisał:Nie czytasz ze zrozumieniem?A gdzie popełniłem błąd?
e-elektron napisał:"Mały basik" do kolumn Altus 200 ? Powodzenia.W większości takich małych basikach jest wbudowany crossover
e-elektron napisał:Klikaj dalej....Kliknąłem 5 pierwszych lepszych
e-elektron napisał:Crossover czy filtr/zwrotnicę? Widzisz różnicę?każdy miał crossover.
dj-MatyAS napisał:"Mały basik" do kolumn Altus 200 ? Powodzenia.
dj-MatyAS napisał:Crossover czy filtr/zwrotnicę? Widzisz różnicę?
Moderowany przez dj-MatyAS:
3.1.9. Zabronione jest rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich.
3.1.11. Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
Ostrzeżenie za zbędne dyskusje.
dj-MatyAS napisał:e-elektron napisał:Nie czytasz ze zrozumieniem?A gdzie popełniłem błąd?
Moderowany przez dj-MatyAS:
3.1.14. Zabronione jest publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego forum lub wątku dyskusji.
3.1.9. Zabronione jest rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich.
3.1.11. Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
Tym razem Kolega przekroczył próg dobrych zwyczajów.
Dyskusje nie na temat, wprowadzanie zamieszania i porady co najmniej nieprecyzyjne.
Miesiąc na zastanowienie się czy warto pisać coś nie na temat, i bez sensu w dodatku.