Witam. Widzę, że nie jestem pierwszy z tego typu tematem, aczkolwiek przypadki wypisane wcześniej oraz udzielone do nich rady w moim przypadku okazały się nieskuteczne. No więc: nie mam dźwięku na TV przy podłączaniu laptopa przez łącze HDMI-HDMI (dźwięk płynie tylko z głośników laptopa, na TV tylko obraz i cisza). Pracuję na systemie Windows 8. Nie pomaga ściąganie nowych kodeków Realteka, Windows Update itp...kontaktowałem się również z konsultantem samsunga poprzez live chat i również bez efektów...
Tak wygląda u mnie opcja ustawień urządeń do odtwarzania audio. Cokolwiek bym nie przestawiał zarówno w tych opcjach jaki i menadżerze realtek, czy w karcie grafiki jest dupa...
W TV mam ustawione wejscie HDMI i opisane jako PC, oraz ustawione wejscie na PCM.
Co mam jeszcze zrobić?

Tak wygląda u mnie opcja ustawień urządeń do odtwarzania audio. Cokolwiek bym nie przestawiał zarówno w tych opcjach jaki i menadżerze realtek, czy w karcie grafiki jest dupa...
W TV mam ustawione wejscie HDMI i opisane jako PC, oraz ustawione wejscie na PCM.
Co mam jeszcze zrobić?