logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

D-Link - Niska prędkość Neostrady do 10 Mb/s, odległość od centrali 2.5 km

ChadaPL 25 Sie 2013 23:48 1500 3
REKLAMA
  • #1 12668218
    ChadaPL
    Poziom 8  
    Witam mam problem,ponieważ nie mogę uzyskać lepszej prędkości...Mam umowę do 10 Mega Neostrady,a na speedteście wykazuje w porywach do 5,moderatorzy powiedzieli mi,że jestem podłaczony do karty auto czyli ona daje najlepszą prędkość internetu,i nie wiem w co takim razie robić.Centrala jest w odległości: 2.5 km..
    Pozdrawiam! D-Link - Niska prędkość Neostrady do 10 Mb/s, odległość od centrali 2.5 km
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 12668320
    ChadaPL
    Poziom 8  
    jak zaznaczam tak to nie synchronizuje...

D-Link - Niska prędkość Neostrady do 10 Mb/s, odległość od centrali 2.5 km
  • Pomocny post
    #4 12668404
    miroix
    Poziom 20  
    Ocena: 105
    Przeczytaj temat jaki ci podałem , zapewne po przepisaniu umowy zmiany prędkości nie przełączyli ci na centrali i nie masz synchro po przełączeniu na adsl2+ ,albo inaczej przełącz na adsl2+ = brak połączenia zadzwoń na infolinie zgłoś brak dostepu do netu szanowna pani przyjmie po sprawdzeniu braku synchro i wyśle szanownego speca który to na centralce przepnie cie na odpowiednie tory czyli adsl2+ i hurrrrraa będzie większą prędkość - sory już jaśniej nie mogę

Neo prędkość 10 działa tylko na ADSL2+ zwykły adsl co najwyżej 8 więc nie przełączaj na inny ,po prostu muszą cie przepiąć na adsl2+.
REKLAMA