Pisałem już wczesniej zapytanie o krzywych liniach(siatce), mam telewizor panaconica 36' i jestem z niego bardzo niezadowolony, niedosc ze krzywe linie to obraz jest przesuniety w lewo o jakies kilka cm niemówiąc już o fiolecie pokazującym się w prawym dolnym rogu. Kto wogule puszcza takei telewizory do sprzedazy? Przeszedłem się puźniej do sklepów i tak patrze sobie na te wszystkie płaśkie telewizory i co widze, krzywe jak niewiem co linie, no że tesz ludzie tego nie widzą, a założe się zę mają jescze duzo innych wad. Więc postanowiłem oddac Tv i kupić plazme, linie wpożadku, ale za to obraz nie był zbyt piękny, owszem z 7,8 metrów było juz dobrze ale niebede ogladał tv na korytarzu. No to wruciłem do tv panasonica i postanowiłem zgłosić jego wady, co słysze "to wszystko jest w normie", jeszcze ta ich gadka i dosłownie ślepota, coś poprawili i mówią ze to jest piękne i powinienem się cieszć, ja bede z tym tv dalej chodził i wytykał to jakie to ma starszne wady. Czy jest wogule jakis telwizor który byłby idealny pod wzgledem obrazu i lini, czy to raczej niemozliwe, a moze tzreba na taki tv wydac 20tys., albo więcej. Ech jeśli ktos zwraca uwage na szczeguły to powiem tylko jedno, ciężko będzie coś kupić, a u panasonica to juz wogule.