logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak usunąć błędną konfigurację Yamaha SoftSynthesizer v4 przed reinstalacją?

arcadio12 20 Paź 2013 00:48 960 4
REKLAMA
  • #1 12861343
    arcadio12
    Poziom 10  
    Witam.

Jeśli to możliwe to bardzo bym prosił o pomoc. A mianowicie miałem zainstalowany program Yamaha SoftSynthesizer jest to program do lepszego jakościowo odtwarzanie plików MIDI odinstalowałem go normalnie po przez Dodaj Usuń Program teraz jak chcę go ponownie zainstalować to nie mogę bo przez cały czas wywala mi komunikat :
    Jak usunąć błędną konfigurację Yamaha SoftSynthesizer v4 przed reinstalacją?

Co to może być przepuszczałem to przez translatora i wstępnie wiem że chodzi o konfigurację tylko jaką i jak ją wyrzucić żebym mógł zmów zainstalować ten program ?? :(
  • REKLAMA
  • #2 12861364
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15541
    Komunikat wskazuje na to, że program nie został odinstalowany, pozostaje Ci ręczne przeszukanie rejestru i usunięcie odpowiednich wpisów.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 12861368
    lelekx
    Poziom 30  
    Ocena: 90
    Zainstaluj Process Monitor:
    http://technet.microsoft.com/pl-pl/sysinternals/bb896645.aspx

Ustaw sobie filtry tak, żeby pokazywał zdarzenia tylko od procesu instalatora. Sprawdź ostatnie obiekty, do których instalator się odwołuje przed pojawieniem się błędu. Może to być plik na dysku lub wpis w rejestrze. Musisz uważnie i OSTROŻNIE wybrać najbardziej prawdopodobny obiekt, zmienić mu nazwę (nie ryzykowałbym z usuwaniem) i próbować ponownie do skutku. Nie skasuj żadnych obiektów należących do systemu!
  • REKLAMA
  • #4 12861371
    mati211p
    Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 1133
    Sprawdź czy Windows Installer CleanUp pokazuje go jako zainstalowanego czy nie.
  • #5 12864888
    arcadio12
    Poziom 10  
    Dziękuję za rady ale niestety żaden z programów nie pomógł :(
    O jaką konfigurację chodzi ??? nie wiem :( POMÓŻCIE
REKLAMA