Witam mam pewien problem z moim komputerem mianowicie już od jakiegoś czasu miałem problem że przeglądając neta czy słuchając muzyki lub grając komputer się zawieszał na chwilę po czym przez parę chwil popracował normalnie ale potem nagle ikonka myszki przybierała jakieś dziwne kształty gry zaczęły działać wolniej. Reinstalacja systemu nie wiele pomogła przez jakiś czas było ok potem problem powrócił (reinstalowałem tylko dysk systemowy reszta nie ruszona ale przeskanowana i wyczyszczona z wirusów) teraz nawet nie raz się zawieszał i musiałem go wyłączać albo włącznikiem albo przyciskiem reset chociaż i nie raz nie zawsze od razu się wyłączał no i w końcu dzisiaj się zawiesił podczas przeglądania internetu wyłączyłem go przyciskiem włączyłem ponownie ale komp przez chwilę tak jak by się włączał, wyłączył się i na nowo po chwili włączał mam otwarty boczny panel i na płycie głównej świeciła taka czerwona dioda. Co może być przyczyną tych problemów? specyfikacja mojego komputera to procesor Intel i3 płyta głowna Gigabyte Q57M-S2H ram 2x2GB Goodram 10600DIMM zasilacz firmy AQce 700w grafika Nvidia GTS450 system operacyjny Windows 7.