logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

audi a3 2.0 tfsi - Ustawienie walków wyrównowazajacych

irekwrz 19 Kwi 2014 17:59 13542 3
REKLAMA
  • #1 13525429
    irekwrz
    Poziom 2  
    Ocena: 9
    Witam pisze pierwszy raz bo mam nietypowy problem wczoraj wymienilem olej moim audi 2.0 tfsi BWA i w filtrze znalazlem miedziane wiory wystraszylem sie troche ze to moze panewki dlatego sciagnolem miske i byla faktycznie pelna wiorow ale panewki byly wpozadku zaczolem szukac jak wiadomo w tym silniku znajduje sie walek wyronowazajacy poszukalem na internecie i znalazlem ze w calym mechanizmie znajduje sie kolo lozyskowane miedziana panewka to juz mi dalo do myslenia zaczolem sciagac caly mechanizm oczywiscie porobilem soebie znaki ale gdy odkrecilem to kolo od calego mechanizmu okazalo sie ze nie ma klina a te walki musza byc ustawione moze ktos mial juz taki problem lub ma jakies dokumenty gdie sa znaki i jak to ustawic wysle zdjecie o co mi dokladnie chodzi diekuje z gory za pomoc. audi a3 2.0 tfsi - Ustawienie walków wyrównowazajacych
  • REKLAMA
  • #2 13527455
    stefano11
    Poziom 21  
    Ocena: 132
    Jak będę w domu to zobaczę i napisze chyba powinienem mieć dane tylko podaj jeszcze rok auta
  • REKLAMA
  • #3 13527707
    irekwrz
    Poziom 2  
    Ocena: 9
    o to by bylo super to jest 2006 rok BWA oznaczenie silnika i dziekuje za zainteresowanie.
  • #4 17135943
    maciej.jazda
    Poziom 1  
    Ocena: 7
    Witam. Również potrzebuję informację na temat ustawienia wałków wyrównoważających w audi a6 2.0 tfsi oznaczenie silnika BYK
    Proszę o pomoc.
REKLAMA