Mam problem z grafiką Sapphire HD6950 2Gb DDR5. Po włożeniu do komputera grafika działa jako standardowa karta graficzna,obraz jest. Po zainstalowaniu jakiegokolwiek sterownika do tej grafiki ,po restarcie komputera pojawia się plansza z logo płyty głównej i grafika nie wyświetla obrazu. Monitor nie jest w tym momencie całkiem wyłączony, widać delikatne podświetlenie, ale nie wyświetla obrazu. Po restarcie komputera i przywróceniu ostatniej dobrej konfiguracji karta znów działa jako standardowa karta graficzna. Pojawia się tez okienko z komunikatem:
"Program AMD VISION Engine Control Center nie jest obsługiwany przez tę wersję sterownika włączonej karty graficznej. Zaktualizuj sterownik graficzny AMD albo włącz kartę AMD przy użyciu menadżera ekranów."
Grafika była jako zapasowa i na pewno działała jeszcze miesiąc temu. Leżała w pudełku a teraz tak się dzieje. Można jakoś zaradzić na ten mój problem? Pozdrawiam
Konfiguracja komputera:
Płyta MSI 970A-G43
Procesor AMD FX-6300
Ram 4Gb
Zasilacz OCZ 500W
Dysk 500Gb
System Windows 7 64Bit Uaktualniany i oryginalny.
"Program AMD VISION Engine Control Center nie jest obsługiwany przez tę wersję sterownika włączonej karty graficznej. Zaktualizuj sterownik graficzny AMD albo włącz kartę AMD przy użyciu menadżera ekranów."
Grafika była jako zapasowa i na pewno działała jeszcze miesiąc temu. Leżała w pudełku a teraz tak się dzieje. Można jakoś zaradzić na ten mój problem? Pozdrawiam
Konfiguracja komputera:
Płyta MSI 970A-G43
Procesor AMD FX-6300
Ram 4Gb
Zasilacz OCZ 500W
Dysk 500Gb
System Windows 7 64Bit Uaktualniany i oryginalny.