logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Niezidentyfikowana siec, Brak dostępu do internetu. Win7

Dziku911 15 Maj 2014 13:56 2550 6
REKLAMA
  • #1 13603080
    Dziku911
    Poziom 2  
    Witam, dziś rano włączając lapka okazało się, że nie mam dostępu do internetu (każde pozostałe urządzenie na mieszkaniu łączy się z internetem). Do tego wczoraj wieczorem mój Win7 się zaktualizował (nie wiem czy akurat to jest przyczyną). W każdym razie próbowałem już resetowac router, modem, itd i nic się nie zmieniło. W protokołach wszystko poustawiane na automatyczne. Liczę na szybką pomoc. Niezidentyfikowana siec, Brak dostępu do internetu. Win7 Niezidentyfikowana siec, Brak dostępu do internetu. Win7 Niezidentyfikowana siec, Brak dostępu do internetu. Win7
  • REKLAMA
  • #2 13603316
    m.jastrzebski
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 865
    Dziku911 napisał:
    Witam, dziś rano włączając lapka okazało się, że nie mam dostępu do internetu
    Usun z winzgrozy zapisana siec. Przy laczeniu zapyta znowu o haslo.

marcin
  • REKLAMA
  • #3 13603365
    Dziku911
    Poziom 2  
    Niestety, tego tez probowałem i nie działa
  • #4 13608346
    Adas1992
    Poziom 1  
    Ten sam problem, ktoś ma jakieś pomysły na to jak rozwiązać problem?
  • REKLAMA
  • #5 13608352
    pitrala1
    Poziom 33  
    Ocena: 111
    Dzis mialem ten problem na lenovo g580, reinstall sterow, 2 wersja sterownikow odpaliła.
  • #6 13608441
    brayan97
    Poziom 1  
    może spróbuj przywrócić system do momentu gdy laptop działał poprawnie i ponownie zaktualizuj system windows. ja tak zrobiłem i wszystko działa. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #7 13608447
    Dziku911
    Poziom 2  
    Właśnie kilka godzin temu zostałem przyciśnięty do muru i przywróciłem system, przed chwilą system się odpalił i wszystko działa jak trzeba. Temat zamknięty, pozdrawiam.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłosił problem z brakiem dostępu do internetu na laptopie z systemem Windows 7, który wystąpił po ostatniej aktualizacji. Inne urządzenia w mieszkaniu łączą się z siecią bez problemów. Po próbach resetowania routera i modemu oraz ustawienia protokołów na automatyczne, użytkownik nie uzyskał rozwiązania. W odpowiedziach zasugerowano usunięcie zapisanej sieci, reinstalację sterowników, a także przywrócenie systemu do wcześniejszego stanu, co ostatecznie rozwiązało problem.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA