Mam pewien problem, ponieważ wymieniam pierwszy raz płytę główną. Brat mówił, że sobie poradzę, a sam wyjechał i muszę to zrobić.
Mianowicie chodzi o płytę Gigabyte AMD Socket AM2 GA-M52S-S3P.
W instrukcji obsługi jest pokazane co mam gdzie podłączyć i robię to w ten sposób.
W załączniku dodaję kilka zdjęć jak to wszystko wygląda "podłączone" itd.
A co teraz mnie gnębi, chodzi mi o to, że brakuje mi kabla od "piknięcia systemowego", wszystkie Power, Restart itd znajdują się i je podłączam tak jak jest pokazane, sprawdzałem też w innym komputerze i identycznie podłączone mam, ale brakuje tego "piknięcia". Nie wiem gdzie tkwi problem.
Jeszcze gdy uruchamiam go to monitor nie załącza się i karta graficzna jakoś głośniej chodzi - tzn. szumi.
Poniżej zdjęcia wykonane przeze mnie.
Mianowicie chodzi o płytę Gigabyte AMD Socket AM2 GA-M52S-S3P.
W instrukcji obsługi jest pokazane co mam gdzie podłączyć i robię to w ten sposób.
W załączniku dodaję kilka zdjęć jak to wszystko wygląda "podłączone" itd.
A co teraz mnie gnębi, chodzi mi o to, że brakuje mi kabla od "piknięcia systemowego", wszystkie Power, Restart itd znajdują się i je podłączam tak jak jest pokazane, sprawdzałem też w innym komputerze i identycznie podłączone mam, ale brakuje tego "piknięcia". Nie wiem gdzie tkwi problem.
Jeszcze gdy uruchamiam go to monitor nie załącza się i karta graficzna jakoś głośniej chodzi - tzn. szumi.
Poniżej zdjęcia wykonane przeze mnie.