Koledzy mam taki problem z moją asterką na benzynie odpalam ją 10 razy za każdym razem gaśnie po 10 razie załapie tylko ma jakieś 400 obrotów po 10 minutach pracy jest ok gdy próbuje ruszyć muszę dać jej gazu jakieś 2500 obrotów bo zgaśnie i brak siły do 2500 obrotów, na gazie jest trochę lepiej wymieniałem czujnik ten multyfunkcyjny z tą niebieską wtyczką, silniczek krokowy, wszystkie uszczelki pod tym monowtryskiem też dorobiłem i powymieniałem zaślepiałem EGR do sprawdzenia było tak samo więc zaślepkę wywaliłem wymieniałem sondę oczywiście na używaną orginalną sprawdzałem potencjometr przepustnicy sprawdzony jest ok, katalizator jest wycięty a wstawiona strumienica, chek się nie świeci. Sprawdzałem błędy zworką to mam 0115 , 0130 , 0170 , 0443 , 0505 i raz wyskoczył mi kod 1405. Brakuje mi pomysłów i czy te błędy silnika mogą wpływać na prace niebawem otrzymam kabelek to je wykasuje. A jeszcze jedno czy przestawiony rozrząd miał by coś wspólnego do tego zamulenia. Z góry dzięki za podpowiedzi co jeszcze zrobić lub posprawdzać.