Witam(jeśli temat jest umieszczony w złym miejscu to przepraszam i proszę o ew. przeniesienie), jak w temacie, mam najnowszą Operę i ew. Explorera, być może brakuje mi jakieś wtyczki (mam: Java(7.0.600), Adobe Air(14.0.0.110), Adobe Flash Player(14.0.0.145), Adobe Shockwave(12.1.3.153), Microsoft Silverlight(5.1.30214.0), PrivDog(2.2.0.14)-wszystkie raczej najnowsze i nawet nie wiem czy te ostatnie to też wtyczki), korzystam z Microsoft Defender i MBAM(wszystko aktualne) - po ich wyłączeniu nic się nie zmienia, być może to coś z Operą, ale mam w ustawieniach praktycznie wszystko na zalecanych, z Explorera nie korzystam na ogół, ale sprawdzałem te same strony i to samo tylko inaczej trochę to pokazuje(krzyżyki). Jedynie nie wiem czemu po kliknięciu weryfikacji tutaj: załącznik nr 5 wyświetla mi się tak: załącznik nr 4
Np. stronę msi z kartą graficzną N670 PE 2GD5/OC
widzę tak: załącznik nr 1
Z Explorer: załącznik nr 2
Zdjęcie z pewnej lodówki na morele: załącznik nr 3
To już trzecie forum, na którym pisze, a to dlatego, że jakoś nie umiem się doczekać na pomoc na nich.
Z forum 1 można wywnioskować: nie zwróciłem uwagi jakimś cudem, że nie mam Javy, lecz instalacja jej nic mi nie pomogła. Zapytał mnie ktoś czy mam rozszerzenie adblock, lecz nic na ten temat nie wiem - raczej nic dodatkowego do przeglądarek nie instalowałem (nie jestem jednak w 100% pewny, ale nie wiem jak to mogę sprawdzić). Ktoś tam inny znowu napisał, że jemu blokuje za sprawą firewalla, ja odpisałem, że nie mam pojęcia co to jest i jak mogę sprawdzić czy to tego wina, lecz żadnej już później odpowiedzi na ten temat nie dostałem. Później (to o czym wyżej pisałem o antywirusach)ktoś napisał, że one mogą blokować wtyczki, ale zrobiłem tak jak napisał, i wyłączenie ich niestety też niczym nie poskutkowało. I to tyle, ponieważ od dawna nie mogę się doczekać aż ktoś napisze.
Na 2 forum napisałem niedawno, więc tylko ktoś mi napisał by odinstalować wtyczkę PrivDog i sprawdzić czy działa, a jak nie to reinstal Adobe Flash, zrobiłem po kolei te czynności, niestety nic to nie dało. To na razie wszystko z tego forum - też czekam.
Pierwszy raz się spotykam z komunikatem, że nie można mi dawać linków zewnętrznych z powodu zbyt małej ilości postów - tylko więcej roboty mi to dało...
Specyfikacja komputera:
Procesor: Intel Core i5 4670K
Płyta główna: ASRock Z87 Extreme4
Karta graficzna: MSI GTX 670 Power edition
Zasilacz: OCZ ZT 550W
Dysk: Seagate 1TB-(ST1000DM003)
RAM: Kingston 8GB(1 kość)-(KHX16C9X3/8)
Monitor: LG LED 24EA53VQ-(24EA53VQ-P)
System operacyjny: Windows 8.1(oryginał)
Np. stronę msi z kartą graficzną N670 PE 2GD5/OC
widzę tak: załącznik nr 1
Z Explorer: załącznik nr 2
Zdjęcie z pewnej lodówki na morele: załącznik nr 3
To już trzecie forum, na którym pisze, a to dlatego, że jakoś nie umiem się doczekać na pomoc na nich.
Z forum 1 można wywnioskować: nie zwróciłem uwagi jakimś cudem, że nie mam Javy, lecz instalacja jej nic mi nie pomogła. Zapytał mnie ktoś czy mam rozszerzenie adblock, lecz nic na ten temat nie wiem - raczej nic dodatkowego do przeglądarek nie instalowałem (nie jestem jednak w 100% pewny, ale nie wiem jak to mogę sprawdzić). Ktoś tam inny znowu napisał, że jemu blokuje za sprawą firewalla, ja odpisałem, że nie mam pojęcia co to jest i jak mogę sprawdzić czy to tego wina, lecz żadnej już później odpowiedzi na ten temat nie dostałem. Później (to o czym wyżej pisałem o antywirusach)ktoś napisał, że one mogą blokować wtyczki, ale zrobiłem tak jak napisał, i wyłączenie ich niestety też niczym nie poskutkowało. I to tyle, ponieważ od dawna nie mogę się doczekać aż ktoś napisze.
Na 2 forum napisałem niedawno, więc tylko ktoś mi napisał by odinstalować wtyczkę PrivDog i sprawdzić czy działa, a jak nie to reinstal Adobe Flash, zrobiłem po kolei te czynności, niestety nic to nie dało. To na razie wszystko z tego forum - też czekam.
Pierwszy raz się spotykam z komunikatem, że nie można mi dawać linków zewnętrznych z powodu zbyt małej ilości postów - tylko więcej roboty mi to dało...
Specyfikacja komputera:
Procesor: Intel Core i5 4670K
Płyta główna: ASRock Z87 Extreme4
Karta graficzna: MSI GTX 670 Power edition
Zasilacz: OCZ ZT 550W
Dysk: Seagate 1TB-(ST1000DM003)
RAM: Kingston 8GB(1 kość)-(KHX16C9X3/8)
Monitor: LG LED 24EA53VQ-(24EA53VQ-P)
System operacyjny: Windows 8.1(oryginał)