Witam
Od jakiegoś czasu mój komputer zaczął się bardzo paskudnie zawieszać, resetować>>niebieski ekran a potem restet, nie zawsze za pierwszym razem.
Mówimy o dysku do laptopa. System z jakiego korzystam to Win7 64bit.
Podejrzewałem RAM, ale nic nie wykazało.
Zrobiłem testy dysku twardego kilkoma programami i oto co otrzymałem.
Nie wiem jak to interpretowa dlatego proszę o pomoc.
1) Jeżeli tą to jakieś drobne błędy proszę napisać jak to naprawić (najlepiej jaby się dało spod Windowsa).
2) Jeżeli formatowanie dysku załatwi sprawę, postawię system od nowa.
3) Jeżeli te informacje oznaczają konieć dysku proszę napisać ponieważ mam tam bardzo dużo ważnych danych firmowych, których nie mogę utracić i wolę wymienić dysk. W takim przypadku proszę od razu doradzić jaki dysk powinienem kupić, aby działał szybko i dobrze w laptopie. Potrzebuje minimum 500GB. Może powinienem sięgnąć po SSD?
Dzięki wszystkim za pomoc
Pozdrawiam
Od jakiegoś czasu mój komputer zaczął się bardzo paskudnie zawieszać, resetować>>niebieski ekran a potem restet, nie zawsze za pierwszym razem.
Mówimy o dysku do laptopa. System z jakiego korzystam to Win7 64bit.
Podejrzewałem RAM, ale nic nie wykazało.
Zrobiłem testy dysku twardego kilkoma programami i oto co otrzymałem.
Nie wiem jak to interpretowa dlatego proszę o pomoc.
1) Jeżeli tą to jakieś drobne błędy proszę napisać jak to naprawić (najlepiej jaby się dało spod Windowsa).
2) Jeżeli formatowanie dysku załatwi sprawę, postawię system od nowa.
3) Jeżeli te informacje oznaczają konieć dysku proszę napisać ponieważ mam tam bardzo dużo ważnych danych firmowych, których nie mogę utracić i wolę wymienić dysk. W takim przypadku proszę od razu doradzić jaki dysk powinienem kupić, aby działał szybko i dobrze w laptopie. Potrzebuje minimum 500GB. Może powinienem sięgnąć po SSD?
Dzięki wszystkim za pomoc
Pozdrawiam